Toonaangevend in Tandtechniek
AFSPRAAK MAKEN?
bel: 085 - 877 10 13
of vraag onze brochure aan

HOE WERKT HET?

U bent tandarts of tandtechnicus en wil graag meer informatie of zelfs al een werkstuk laten maken door Viadental. Hieronder vindt u de processtappen:

hoewerkthet_Ahoewerkthet_B

  1. Tandarts of laboratorium neemt contact op met Viadental: 085 877 10 13 / info@viadental.nl, U heeft ons gebeld of gemaild via de website of we zijn op een andere manier met elkaar in contact gekomen en hebben uw gegevens opgenomen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
  2. Wij komen op korte termijn bij u langs voor uitleg van het proces.
    Wij maken, rekening houdend met uw agenda, een afspraak binnen 48 uur. Wij laten u voorbeelden van onze werkstukken zien en beantwoorden uw vragen.
  3. Afdrukken die u klaar heeft worden opgehaald. (Of wij ontvangen uw digitale werkstuk). Wij werken met opdrachtbonnen die u kunt meegeven met het werkstuk.
  4. Alle communicatie verloopt rechtstreeks met onze eigen tandtechnici.
    Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 18.00 telefonisch bereikbaar. Verder garandeert Viadental een tandtechnicus bij u op de praktijk binnen 24 uur.
  5. Na ontvangst gaan wij direct aan de slag. Wij werken met de nieuwste materialen en technieken.
  6. Viadental levert u het werk binnen tien dagen op uw praktijk d.m.v.een eigen koeriersdienst in samenwerking met PS Koeriers. 
  7. Bij levering van een werkstuk ontvangt u van ons een dagnota. In het systeem houden we precies bij wat de status is van de werkstukken. Aan het eind van de maand sturen we u een maandfactuur. Betalingstermijn is 30 dagen. 

 


Viadental
Hoofdkantoor
Quickbornlaan 15
8162 ES Epe
Nederland

Vestiging Epe
Hoofdstraat 34
8162 AJ Epe
Nederland

t: +31(0)85 877 10 13
e: info@viadental.nl
Medit T710 monitior
ViaDental auto

Eigen koeriersdienst in samenwerking
met PS Nachtdistributie BV